baby prem?

Assalamualaikum... Hai mummy2 sekalian, saya baru saja melahirkan baby prem?hari niey dah 17 hari berpantang tapi baby masih di nicu & masih pkai bantuan oksigen, berat badan pula asyik trun ja risau betul la?, dr sruh beli susu hmf utk naikkan berat bdn, tpi baby mcam x nak ja susu tu stiap kli mnum luah balik ... Nak minta tolong doakan kesembuhan ank sy & cepat off oksigen & berat badan cepat naik ya?

14 Balas

sy pun baby prem... skrg berpantang hari ke 20.. tp sy try susu badan.. alhamdulillah naik... susu badan di pam...

4y ago

ujian allah nk bg dkt sis..semoga kuat.. sy ni haritu ceaser lepas seminggu darah beku.. hari ke 13 sy operate balik semua bius kali kedua..cuci.. kemudian jahit luar.. baru bukak jahitan luar smlm..