Positif atau negatif

Assalamualaikum hai mummy semua..nk tny lah betol kn ni positif..sbb nmpk kabur. Sya dh lewat 7mggu period..last period 30/7/..berharap sgt ada baby lgi..sbb saya cuma bole beranak sekali je lg..doakan saya ye.. sbb sye pnh gugur sblm ni..

Positif atau negatif
8 Balas

tahniah, positive bg saya, seminggu lg cuba repeat mesti lagi jelas line, kalau pergi klinik doktor Kira negative kalau blurred line, InsyaAllah ada 🥰

Xbrni nk kta positif.. Better sis test upt wktu pg.. Dn klaw line btul2 terang.. Mmg sis positif.. Sbb sy dh biase knaa..

Macam positive tu, cuma 2nd line tu kabur. Cuba repeat lagi upt awal pagi. Semoga ada rezeki ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

awak try cek waktu pagi sis. sbb sy pun cmni. sy pun konfius ni positive ke negative

4y ago

sbb nmpak mcm positive tu

bg sy ni negatif. Cuba repeat lg pki upt lain. Clearblue paling recommended.

Sy pun macam ni masa mula2 check , sekali g kk dh 8w . Hihi

Nmpk 2 LINE

negatif