bg pendpt. sbb slm ni xprnh pregnant lg

.Slam . Hi . Sya nk tnye . Saya lewat period 12hri da. Apakah saya pregnant ?? Atau tak?? Sbb sblm ni period lancar je... Sya Smpai skrg msh berjage2 . Sbb risau pregnant. Mn thu ad rezeki saya kn

13 Balas

Beli upt murah tu je gi test. Rm5 je kat watson Kami pun bukan ahli nujum boleh teka 🤣. Harap pregnant la tu kalau regular period..beli lebih sikit kalau xpercaya test pertama huhu

Upt laa jawapan nye. Dktor pon tk bleh jadi ahli nujum sebelum test dan scan. Huhuh

Check guna upt je dari terus berteka teki.

But upt sis semoga ad rezeki sis amin

Senang je nak tau. Beli upt dan test.

Buat pregnancy test sis

Upt ade sis. Cek upt.

cuba la buat upt 😊

Buat upt sis 🤗

Try test guna upt