najis keras

Assalamualaikum hai momy...Ada sesiapa X yg penah mengalami Lepas bersalin normal tp kesan koyakakn yg byk.. pastu bila nk buang air besar keras pulak najis...ssh nk teran takut jahitan terbuka...Ada petua x utk lembutkn najis...maaf soalan agak Kotor..

2 Balas

Makan bubur je sis.. Pastu minum air kosong je..jgn minum air manis.. Tahan dalam 2 mgu mcm tu sampai rase jahitan dh elok ckit..

5y ago

Terima kasi bg petua...

Sis bole cuba Phytonatal Nonaroguy.. memang lawas buang air besar