Ubat Lawas Najis Terbaik

Assalamualaikum dan salam sejahtera Setelah 20 hari berpantang, nk share berkaitan ubat lawas najis paling berkesan dan najis menjadi lembut. Bagi yg bersalin normal n nk jaga luka jahitan, boleh mkn ubat lawas najis ni. Just teran skit ja n najis tu akan keluar pejal tp lembut atau najis cecair. 7 hr pertama pantang, try mkn ubat lawas najis brand lain tp x jalan tp brand ni serasi dgn sy n kena mkn 2 kali sehari ja. So sy recommend utk mommies guna brand ni.. ??? penjahit pun terjaga dan x perlu risau.

Ubat Lawas Najis Terbaik
2 Balas

Utk ibu mengandung boleh tak?

5y ago

Kalau time pregnant sy minum susu n mkn sayur byk2.. In sya Allah lawas la berak tu

beli kat farmasi yee

5y ago

Cre pngambilan die cm mne ye?