Susah buang Air Besar selps bersalin .

Hai mommy semua. Normal ke sy ssh nk buang air besar lps beranak(trpksa mkn ubt cair berak) , klau tak 3 or 4 hri xberak huhu. Sekali berak najis keras 😵‍💫. Sblum nie hri2 berak sy x sembelit pon time prgnt..

1 Balas

Normal. Sy smpai sejam dlm toilet hospital. Sy keluar toilet je tiba2 member katil sebelah ada 2 anak, satu anak dia satu anak sy sbb ank sy nangis lama sgt. 😂 Kwn sy cerita dia siap terguling dlm toilet 😂 Mmg kena mkn ubat atau buah2..sy selalu mkn phytonatal nona roguy baru sy dpt membuang lps bersalin