Pengiraan

Assalamualaikum hai mommy² semua... Sy nak tanyanla.. Sy dah lewat period 18hari... Sy cek pregnant test ada 2line... Mcm mn ya nak tau, kita da brp weeks... Sy blm g jmpe doc lg, just nk tau je... Maaf first time..

Pengiraan
14 Balas

Masukkan dlm apps je. Google pregnancy calculator mesti ada. Biasa info yg dia perlukan just hari pertama utk last period. Cth last period 5/6/19 - 11/6/19. Masukkan tarikh 5hb tu. Nanti akan keluar la usia janin.

5y ago

Uhh yeke sis... Ok2 t. Kasih ya infonye

Last period bila tuu sis. Kalau xsilap mgkin 2@3 ++mggu. Maaf kalau silap. 😘 Tahniah sis. Jaga diri

5y ago

Owhh. 6 mnggu dh tu😍😍

P klinik utk kepastian...sbb selagi xcek or scan klinik kita xthu preg brape minggu..

5y ago

Mmg nak pegi sis... Tp tunggu hsbnd balik cuti.. Kami pjj.. T. Kasih ya sis😘

Cara kiraan minggu mcm nii sis last period but first day datang period ...

5y ago

Ok sis... Dah tau dah... Tq ya...

Nak tau lebih betul g klinik swasta leh tgk kantung bby skali... 😊😊

5y ago

InsyaAllah, akan pergi jgk nty.. Just nk tau je.. Hehe

Klau nk pastikan.. P klinik swasta/kerajaan untuk scan prut.

5y ago

Ok sis... InsyaAllah, t. Kasih

Beli test pregnancy yg clear blue..ada tunjuk kat situ

5y ago

Ok sis welcome hehe

Tahniah sis, chek klinik sis, mgkin dl. 2w Line terang lagi tue

5y ago

InsyaAllah akan cheak klnk...

Kalau last period sis 24 may dah 6w tu 😊 congrats ya..

5y ago

Yeke... T. Kasih bgtau, 😊

Tahniah, better check ngn Doctor to be sure

5y ago

InsyaAllah... T. Kasih sis😘