Sharing is caring😁

Assalamualaikum hai mommy2. Sekarang mommy dah berapaa weeks . Ade yang sama dengan saya tak 38 weeks. 💕untuk yang stay kl mommy besalin hospital kerajaan mana ya ? hospital sungai buluh mmg tk boleh. Siapa tahu hospital selayang boleh tak besalin situ? Antara selayang dan shah alam mana okay yaa ??

2 Balas

38wks 2day....msih pening pkir nk brsalin kt mne😂 tkot pg yg dkt, HKL or selayang,dorg tolak ke shah alam sbb bukaan blom bnyk.Stress nk kne g spital yg jauh.

baru 5 week jauh lagi perjalanan

Post reply imageGIF