hospital bersalin

Hai ada tak ibu2 yg dari damansara kena bersalin kt hospital selayang?nurse sini xgalakkan gi sungai buloh..jalan nak gi sana buka ke tak ye sbb kawasan selayang dah jd kawasan PKPD..ada yg tahu tak? #37w6d

4 Balas

sy pun dri dmnsara...tp due lmbt lg 10/3...rsanya klu kes kecemasan cm rawatan or bersalin ni, dibenarkn...sy pun just nk prepare la klu xboleh blik bersalin n pntang dkt kg...huhuhu

haii mommy sya dari Damansara jgk . mcam mnaa awak akan besalin di selayang atau shah alam ye?

3y ago

sy hospital shah alam..kene transfer sane..sebb selayang hkl dh penuh

Maybe you can call the hospital and ask about it.

bukk je..just bwk documents.. means buku pink..