Hospital shah alam/ selayang

Ada sesiapa yang bersalin di hospital selayang atau shah alam sewaktu covid ni? Boleh share pengalaman tk? Yang mana 1 tak berapa pack sangat sebab dengar cerita selayang pack bila hospital sungai buloh dah tutup. Thank you

3 Balas

stakat ni rsanya Shah Alam mcm pack....xtau la mcmna...sy pun igt nk blik brsalin dkt kg (kedah)...due 10/3, nk blik awal la sbb igt kuarantin...tp bila selangor PKP 2.0 ni, jd cm putus harapan... so kna prepare brsalin kt slangor ja

3y ago

insyaAllah nt sy inform...sy g selayang ja kot dkt ckit dri shah alam

Up