Sharing is caring😘

Hai mommies .. Ade tak mommies yg ada pengalaman bersalin hospital kerajaan time pkp ni .. Hospital putrajaya ke , sbb plan nk bersalin kt situ .. Cuma tak tahu prosedur terbaru utk hospital tu. .blh share tak? #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Hi mommy! Saya pun nanti plan bersalin di hosp putrajaya juga...haritu book FPP, tp dah tutup seb covid. Skrg kandungan dah 32 weeks ni, anak sulong. Moga kita semua kuatla bersalin musim pendemik yg penuh mencabar daripada semua segi... Sis dah brp minggu?

3y ago

doktor akan check dulu , klu nak admit kena buat swab test dulu .. tgg result klu ok baru blh admit ..

Mommy2 sekitar putrajaya blh la tlg jawab soalan ni😉