Sekadar bertanya 😘

Assalam korang semua.. nak tanya pendapat laa normal ke 15week perut tak nmpak lagii,kadang2 confius pregnant ke tidak hihi .. ke sy je ada rasa mcmtuu.. 2nd baby.. tapi dah lupa pengalaman masa first pregnant dlu perut 15week mcm mana😬😬

9 Balas

normal je... sy pon x nmpak. tapi seluor semua dah x padan da.... selagi baby punya progress baik .. xde masalah... 1 st pregnancy sy dulu lagi la x nmpak... nurse siap Tanya awak btol2 mengandung ke dik... Masa sy nk beranak tu... same skrg pon ... 14 years later

normal sis. banyak faktor tu. kalau retroverted uterus memang akan kekal kecil je. kalau badan jenis berisi pun memang akan lambat sikit nampak. ikut bentuk badan ibu juga.

Sama sy pn 15week..prut pn xbrpa nmpk..tp klau mkn knyng nmpk la sikit kembung tu..ada tnya doc psal prut xnmpk doc ckp normal je..jnji bby ok sihat berkembng ikut mnggu.

Sama la mcm saya 15 weeks skrg perut xnmpk sgt sampai nurse kt kk pun tegur keciknya perut. Tp saya xrisau sb baby membesar elok ikut minggu.

normal sedangkan sy yg kurus ni pun perut masih rata sampailah 20week org pun confius preg ke tak😂

Saya pun sama, 15w perut tak nampak sangat pun. Badan pun kecik juga. Normal asalkan baby sihat

Saya 17weeks pun alahai segan silu pulak dia nak menonjolkan diri perut ni 😂

wsalam bg sy normal je. asalkan yg kt dlm tu sihat. sy berisi pun xnmpk sgt.

sama la dgn saya mommy..da 15weeks tp rasa mcm xnmpak sgt..