Berat Badan

Assalamualaikum. .hai mommy-ii. .maaf nak tanya. .macam mana nak maintainkan berat badan ? Kena kerap minum susu ke ? Sy jarang minum susu. .sebelum ni berat sy 62.4kg tapi baru ni turun 0.1kg. .nak cakap sy jaga makan tak sangat. .sy makan ja. .nurse cakap kalau next checkup berat badan tak naik kena ambik darah. .satu lagi apa makna (x2/52) tu ye ? Sy tak faham. .maaf sy tak ada pengalaman lagi.Terima kasih #AnakPertama #33weeks

Berat Badan
31 Balas

Waalaikumsalam awk. Nak naik berat badan, mudah je. Malam sebelum tdur awk makan nasi atau yg berat2. Sebab, time malam kita tak perlukan bnyak tenaga, jadi lemak akan senang ada. Senang naik berat badan. Saya pulak berat naik bnyak setiap bulan. Tak makan malam, maintain je berat 😄