Tilam Baby

Assalamualaikum, hai mommies, nk tanya antara tilam baby or babynest, mana yg better beli ya?

15 Balas

Tilam sis..kalau babynest sekejap sangat boleh pakainya..2-3bulan je...kalau bby cpt besar..lg skjp je boleh guna

5mo ago

sis beli kat mane online ke? boleh shre link x

sy beli kt ig mebie.snuggle sbb selesa baby akan rasa mcm kita peluk and safety

Sy beli tilam baby je .. Ank dh 6 bulan mh ok lg.. Dia mch guna ..

Tilam. Boleh pkai lama. Babynest bby cepat besar. Pakai kejap je

Sy beli tilam baby brand fiffy travel pnya. Panjang dan boleh pakai lama.

5y ago

Owh ada ya, nt boleh cari, tq sis ☺️ 👍

Tilam baby..bole pakai lama..

Tilam

Beli tilam bby

Tilam 😁

Tilam baby