kencing manis

Assalamualaikum . hai mommiees ade tak tips nk kurang kn kencing manis . mkn nasi lemak dua kali jadi 10.1 haha . sya ade gastrik time pregnant klau tk mkn mula dtng gas nya dia punya lapar aduhhh .

2 Balas

Nasi lemak jgn makan 😂😂😂 mencanak naik result gula nanti.. Boleh amalkan cara pemakanan yg disarankan Kementerian kesihatan Malaysia.

Sy try up status sis ea hrp ada. Yg nmpk feed ni n blh share 😉✌pnglmn............