HYPERVENTILATION SYNDROME

Assalamualaikum hai momies semua ade sape ade pengalaman or sedang kena penyakit nie... Boleh share x... Sye skrg mengandung 26 weeks terlalu kerap kne penyakit nie.... Sampai saya kne ambil cuti awal sebelum due bulan 12... Saya terfikir mcm mane saya bersalin nanti... Mintak share pengalaman momy semua n tips atau cara tangani nye tq

1 Balas

maaf puan sy tidak pnh mengalaminya..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms