kaki kejang

Assalamualaikum ,hai ibu2 sekalian .saya nak tnya ,saya dah 7bulan .hampir seminggu tiap2 malam kaki akan kejang. Kenapa ya ? Lepastu ni dah 2hari bahagian betis tu sakit ,dia mengeras .bila jalan tu memg terasa sakit .mcmne nak hilangkan selain sapu minyak panas ? Mohon share .terima kasih

2 Balas

Cuba guna minyak serbaguna ni.. Manatau dapat membantu 🤗 http://www.wasap.my/+60142659754/restytap

4y ago

Terima kasih atas perkongsian

Normal. Cuba tiap malam minta suami urutkan kaki. Pakai stoking 😀

4y ago

Ouh yaa ,tk prnh pulak terfikir nk pakai stokin .hihi .terima kasih