Cuba nak tanya je

Assalamualaikum hai ibu2 eyka nak tanya ada tak ibu yg bersalin mana2 hospital swasta? Nak tahu kos blh kongsi kan tak dengan eyka😊... Lagi 1 ibu2 di sini ada tak yg tak ambik viksin? Bersalin di kerajan atau swasta? Perkongsian ibu2 amat2 eyka hargai♥️ Terima kasih kerana ☺️

9 Balas

sy bersalin hospital Putrajaya, brsalin normal, duk wad 3 hari. induce & amek epidural. total rm 1.3k shj. suami bole msuk labour room teman smsa brsalin. klau caesar rm 2k ++. Hosp Putrajaya kira swasta gk tp lyanan sgt bgus, nurse & doc baik, sgt membantu.

2y ago

Ohhh murah jugak ea... Tp jauh pulak dng rumah saya😅suami je yg keja putrajaya duduk klng😜