Hospital swasta

Assalamualaikum, Nak tanya, Klau bukan orang tempatan yg bersalin, normal brpa ya, klau bedah brpa ya, ada yg tahu tak, sebb sya orang Indonesia beralih anak first,tak thau brpa kos bersalin sebb sya, blum buat pendaftaran di hospital swasta. Mengandung baru penuh 7 bulan. Ada sesiapa yg bole bagi tahu sya, Terima kasih.

1 Balas

Waalaikumsalam. Caj bayaran hospital swasta sama sahaja untuk warganergara dan bukan warganergara. Nak tahu lebih lanjut tentang kos bersalin, awak boleh call hospital swasta yang awak nak bersalin tu. Lebih tepat info yang awak akan dapat.

10mo ago

terima kasih, Puan.