Cuba nak tanya je

Assalamualaikum hai ibu2 eyka nak tanya ada tak ibu yg bersalin mana2 hospital swasta? Nak tahu kos blh kongsi kan tak dengan eyka😊... Lagi 1 ibu2 di sini ada tak yg tak ambik viksin? Bersalin di kerajan atau swasta? Perkongsian ibu2 amat2 eyka hargai♥️ Terima kasih kerana ☺️

9 Balas

Sya bersalin Di KPJ bulan 8 hari tu..kos utk bersalin biasa rm3999 Kalau x silap…tp sya ambik epidural…cmpur dgn ubat2..nk dkt rm6k jgk Kalau normal..bilik single jd suami Boleh bermalam sekali…pakAge tu utk 3hari 2mlm…Cuma sebelum nk bersalin..kena jumpa Dr yg kita nk bersalin tu dlm 4kali atau lebih x silap utk bersalin dkt swasta…kalau last minute dia x lyn biasa…jd sis kena call hospital utk Buat appointment…kena awal tau sis…mcm kandungan dh masuk 7bulan tu boleh sgt dh…sebelum sya ke hospital swasta..sya update dgn KK je sis..nk dkt 6/7 bulan Baru p daftar kt KPJ..sblum nk check in hospital tu..kena Buat swat test dulu dgn suami Kalau suami nk bermlm sekali…

2y ago

Lawa bilik single kpj dia…