Darah tinggi

Assalamualaikum. Hai, ada tak tips nk kurgkan tekanan darah semasa pregnant ni? ☺

2 Balas

keep monitoring your blood pressure at home everyday at home, you can get the device from the nearest pharmacies, drink alot of water and avoid stress and mainly follow healty diet.

mcm takde tips, tekanan darah sy sentiasa tinggi. seminggu selepas bersalin, elok je bacaan bp saya. Saya mkn ubat darah tinggi yg doktor bg je.