tekanan darah tinggi time pregnant

salaam and hi mommies, nak tanya. ada tak mommies yang ada masalah tekanan darah tinggi time pregnant ni? ada tips tak nak kawal tekanan darah kita tu? #advicepls

4 Balas

setiap kli nk jumpa Dr try minum air rendaman asam keping. Sy pun darah tinggi skrg. kejap turun kejap naik.hari2 kena pergi cek bp kat kk.sy minum ok la sikit darpada tak minum tu. awak try la. stress btul klau setiap prgi cek tinggi kan. smoga dpermudahkn urusan kita sis...

sy sme jgk bru 7w.. doc da strt bgi sy ubt drh tinggi. alhamdulillah mkn ubt tu cek bp da trn

Klau sy dh kne mkn aspirin ubt cair darah mse first trimester. Risiko pre eclampsia

1y ago

sama sis,, masa mengandung ni lah sangkut darah tinggi😅

Cuba ambil ubat Dari doctor sesuai untuk kehamilan