Hi geng due june 2023

Assalamualaikum. Geng due june 2023 ada yg dah bersalin ke. Sy due 8 june. Sekarang dah 35weeks+. Kalau ada yg dah bersalin. Share la pengalaman sbb sy first time mom

40 Balas

Sy due 6/6 tp 23/5 ni dah kena serah diri sbb gdm.. doakan sy dipermudahkan bersalin ya ibu2.. 🫶🏻

Sy due 20/6. Start nervous juga dh ni. Hrp mommies semua di permudahkan urusan 🙏

1y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt

sy due 26/6 ..kekadang datang berdebar jugak 🫣

1y ago

sy 24/6 .. berdebo jugak ni sbb gap dgn anak sulung 6 tahun . minggu depan last scan dgn doc , harap2 baby tk songsang lagi . risau betul la .

19june🤗 ank ketiga..selalunya brsalin awl 2minggu..ank first brsalin 38w..ank kdua brsalin 37w..

saya due 20/6 nervous tu dh ada, dh first mom plak..hrap Allah permudahkan kn urusan kita semua 🤲🏻

Due kita sama wak, tpi xde tnda lagi. kdang2 ad la mnyucuk dkt kemaluan.

sy 26/6 .. skrg ni perut sllu mengeras .. kat ari2 pun sakit .. #firstmom

Assalamualaikum saya first mom...due sya 20/6....semoga selamat smuanya

1y ago

wasalam.. in sha Allah aaminn

saya due 9/6 selalu sakit perut cam senggugut tapi tak kerap sangat

due sy 2hb 6..tapi dh seminggu masuk ward sb ade contraction..