Berkongsi pengalaman sepanjang hamil

Assalamualaikum. Dekat sini saya nak sharekan beberapa makanan harian spanjang kehamilan saya. ? Saya selamat bersalin pada 27.04.2020 baby boy. Pada 38minggu. Makanan tambahan yang lain: Air kelapa 2 hari sekali

Berkongsi pengalaman sepanjang hamil
2 Balas

Apa agaknya rasa blackmores for pregnant ni ya? Mcm Zincofer atau Obimin atau Maltofer ya 😂 teringin nak tahu apa rasa. Hehe

Masa pkp haritu kedai jamu banyak tutup, so tak dapat nak beli pati delima gulsan tuu 😅

4y ago

Ada jual cuma kedai banyak tutup haritu 😅