Booking atau walk in

Assalamualaikum dan hi warga TAP.. Nak tanya kalau buka buku kena booking...tapi kalau nak check/scan dekat KK perlu booking ke? Saya baru 7week 4day

2 Balas

biasanya kalau dekat kk untuk scan memang dieorang da tetapkan minggu sekian2 untuk scan.Kita xbolee nak request & xperlu pun nak booking untuk scan.Kalau nak scan bolee pergi klinik swasta.

3y ago

ye..sama2..mog dipermudahkan

Biasanya kita tak boleh nak pilih2 nak scan bila ke ape dkt kk mcm kita scan dkt klinik swasta. Kk akan scan bila perlu je. Apa2 kalau nak scan kena dkt klinik swasta.

3y ago

🥰🥰