BILA WAKTU SESUAI UNTUK SUNATKAN BAYI PEREMPUAN?

Assalamualaikum dan Selamat Pagi! Saya nak bertanya beberapa soalan. 1. Bila anda semua bawa anak perempuan pergi bersunat? Masa umur berapa bulan? 2. Bagaimana penjagaan untuk bayi perempuan selepas bersunat? Susah atau tidak? 3. Adakah anak anda selalu meragam selepas bersunat?

BILA WAKTU SESUAI UNTUK SUNATKAN BAYI PEREMPUAN?
1 Balas

Bawah dr 4 bulan pun ok. Sbb baby tak pandai meniarap lg. Jaga senang, takde apa sgt. Cuma elak gosok je lah mula2 tu. Baby nangis kejap je then ok dh. 😊