Sakit selepas puas

Assalamualaikum dan salam sejahtera..sy nk tnya ibu2 bapa2 kt sini..sy dah berkahwin dgn wife sy selama 4 tahun lebih..dan dikurniakan 2 org cahaya mata perempuan..sy berdarah kacukan arab dgn melayu..wife sy melayu sejati..soalan sy adalah semasa sy bersama dgn wife sy, mase awal2 tu ok jer tp selepas dia dah puas beberapa kali, dia mula rase sakit untuk teruskan..rase seperti senak..so sy kena cepat2 tambah speed untuk klimaks supaya dia x lebih sakit..mohon bg pendapat..terima kasih ya ☺️

4 Balas

maybe more foreplay? Take your time to understand what your wife wants and needs... then give it to her before taking care of yourself =) Just a suggestion... good luck!

selalu nya bilA bersma rs senak , org ckp peranakan jatuh , cuba p mnngurut dlu kat org yg pndai urut peranakan

Bagus gi klinik check up takut rahim jatuh..

Better g klinik