Sakit selepas puas

Assalamualaikum dan salam sejahtera..sy nk tnya ibu2 bapa2 kt sini..sy dah berkahwin dgn wife sy selama 4 tahun lebih..dan dikurniakan 2 org cahaya mata perempuan..sy berdarah kacukan arab dgn melayu..wife sy melayu sejati..soalan sy adalah semasa sy bersama dgn wife sy, mase awal2 tu ok jer tp selepas dia dah puas beberapa kali, dia mula rase sakit untuk teruskan..rase seperti senak..so sy kena cepat2 tambah speed untuk klimaks supaya dia x lebih sakit..mohon bg pendapat ya..terima kasih ☺️

2 Balas

Rahim jatuh kot.. cuba bw berurut atau pergi refer dgn pakar..

Istri anda sedang hamil ke .....