anak kuning

assalamualaikum dan salam sejahtera...sy nak tanya, apa ibu2 buat untuk turunkan kuning anak?share sikit

10 Balas

sy kerap kn kejut bby n susu bnyk je sis . sy sndri plak xamal kn jamu atau ap ap mknn pns semntare mcm kari ke atau pon mknn yg d letak mcm2 herba tu . tok elak kuning ank lmbt sembuh . lg bnyk bby kencing berk lg bgos cpt dy buang kuning melalui najis dy . mak pon bole amal kn mkn anggur itam n minum susu kambing . antra bby cpt sehat atau x tu ikot pd bdn bby juga sis . asl kn kita usaha sehat kn ank . mudh mudhn bby cpt sehat ye sis 😊

5y ago

ye sis same same .