KANDUNGAN SULONG

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah. Saya check UPT pagi tadi, result positif. Refer apps (4 weeks, 7 days). Mohon bertanya kepada puan2 yang lebih berpengalaman, apakah tindakan lanjut yang perlu saya lakukan untuk kebaikan kandungan ini? Terima kasih atas perhatian dan maklum balas puan2.

1 Balas

Teruskan mkn folic acid dulu. Jaga diri. Jgn buat kerja2 berat sbb kalau pegi scan belum nampak lagi. Boleh scan in 2 or 3 weeks time. Pastu call kd/kk terdekat untuk bukak buku.

4y ago

Ok baik. Terima kasih banyak2 ye puan. Sangat menghargai puan ❤️