Ada Apa2 pertua x nak bagi badan xlarat dan letih dan tidur dengan selasa... Masa hamil ini...

Assalamualaikum... Dan salam sejahtera... Zura sye dh hamil dh 3 bulan alhamdulillah... Badan2 sye terasa penat dan letih sangat2 sampai tidak boleh sye nk buat kje umah dan lepas balik kje sye betul 2 xlarat badan sye lembik sgt2 dan sye tidor pun tidak lena ke kiri ke kanan xnk gak tidur ... Awk2 semua penah rasa tidak masa hamil ini... Ada Apa2 pertua x nak bagi badan xlarat dan letih dan tidur dengan selasa... Masa hamil ini...

2 Balas

Waalaikumussalam, takde specific tips pun sis. Memang masa pregnant kita akan cepat rasa letih.