pertanyaan

assalamualaikum dan salam sejahtera ye saya nak tanye usia kandungan dah cecah 25 minggu apa yg perlu saya buat ye mcm beli kelengkapan baby semua dan apa barang yg perlu saya beli lagi ye anak pertama

2 Balas

hye mommy. .bli yg pntg je dlu. .bju mlm bju siang pampers kaen bedung kaen napkin stokin srong tgn tuala bby barut. bli x yah byk2 pon mommy.bby cpt bsar 😊..bju pon yg nb akik skit je. .yg laen amik 3bln ke ats..lbh slmt.heheh..

Yg pnting brg2 tuk bwk g hospital.. Baju xperlu bli byk.. Nnti baby dh kluar bru bli byk sikit..