Pakaian baby

Salam . Sy first mom , skrg sy sudah 25w . . Barang baby pon tak beli lagi .. salu utk kelengkapan barang baby ape ye? Mungkin boleh sharekan list .. #newmom

4 Balas

BARANG BERSALIN BABY - [ ] 5HELAI BAJU LENGAN PANJANG - [ ] 2HELAI LENGAN PENDEK - [ ] 5HELAI LENGAN PENDEK (siang) - [ ] 10SAPU TANGAN - [ ] 2TUALA - [ ] 5NAPKIN - [ ] 5BARUT - [ ] 5STOKIN/SARUNG TANGAN - [ ] 3HELAI TOPI - [ ] 1KAIN BEDUNG HOODIE - [ ] SELIMUT - [ ] AMPAIAN - [ ] KELAMBU - [ ] WHITE NOSE - [ ] MINYAK TROPIKA - [ ] BEG BAJU BABY - [ ] TILAM - [ ] CHANGING MAT - [ ] SET MANDIAN - [ ] SABUN BASUH BAJU - [ ] SABUN CUCI BOTOL - [ ] BERUS BOTOL - [ ] BOTOL SUSU - [ ] COTTON BUD - [ ] TISU BASAH - [ ] PAMPERS (1pax) - [ ] TUAM BABY MUMMY - [ ] STOKIN - [ ] KAIN BATIK/SELUAR - [ ] BAJU - [ ] SWEATER JIKA PERLU - [ ] TUDUNG - [ ] SELIPAR - [ ] BRA - [ ] TELEKUNG - [ ] UNDERWEAR - [ ] UNDERWEAR PAKAI BUANG - [ ] PAD - [ ] BREAST PAD - [ ] NURSING CREAM - [ ] BREAST PUMP - [ ] MILK COLLECTOR - [ ] PLASTIK SUSU - [ ] MINYAK PANAS DHERBS - [ ] BENGKUNG - [ ] NONA ROGUY LIST HOSPITAL - [ ] PINGGAN - [ ] CAWAN - [ ] SUDU/GARFU - [ ] SELIPAR - [ ] MANDIAN UBAT GIGI - [ ] MAKANAN BISKUT - [ ] POWERBANK - [ ] YASSSIN - [ ] SIKAT - [ ] PLASTIK BAJU KOTOR

6mo ago

Mana tak penting bg sis bole ignore je

same kita 25w xde beli ape2 lg..awal lg..kalau nk beli sikit2 pon bole..bju new born ke..pampers ke..

1.barut 2.napkin 3.baju 4.barang mandian 5.minyak 6.sarung tangan/kaki 7.kain bedung

sama la.. dh nak masuk 26w satu pun x beli lagi. sibuk nak raya dulu😂

6mo ago

saya 27w pon tak beli apa lagi 😅