electric breastpump

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sy mommy yg bekerja. Tgh survey breastpump yg ok dan harga berpatutan untuk baby first. Nak tanya. Kat sini ada tak yang berpengalaman guna electric breastpump momo house ni? So far okey tak? Share good n bad breastpump ni. Tq so much.

electric breastpump
14 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Saya beli pump ni jugak. Guna mmg ok tp nak kena selalu tgk sbb klo terlari sikit, boleh tumpah susu yg dipam. Lagi 1, guna pam ni byk ambil masa kerja saya sbb kna ulang alik pegi nursing room dan workstation. So time bekerja pada saya x convenient sgt. So skrg saya start invest beli handsfree cup. Boleh pump masa bekerja dan lebih convenient pada sy la. Motor still saya guna motor momo house yg sama tu.

Baca lagi

Sy pakai yg nie..suction blh adjust..kalau awk nk slo blh slo kn..cume silap sy g basuh valve tu gune pembersih botol..lps bersihkan terus suction kurg pakai speed same..kena pakai speed kuat sikit..xthu ape mslhnye..bunyi die senyap gak..sy biase pam kt surau ok..org xperasan pun tgh pam

Sy pun dah masuk breastpump ni dlm list. Tengok murah + banyak feedback. Harapnya okay laa nanti. Kang beli mahal2, tak terpakai lagi menyesal pulak 😅

2y ago

Terima kasih banyak2. Semoga sis dipermudahkan segala urusan. Aaamiinnn3 yaa Allah. 💚❣💙💛

Super Mum

Saya ade nak letgo breastpump tinee minee. Brand malaysia, guna tk smpai 3 minggu. Berminat boleh whatsapp 016-2389750

Post reply image

Cuba tgk dlm shoppe.Nama di bubble pump byk pilih.cari yg byk pembeli Dan respon pembeli ok.

VIP Member

Kalau rasa was was better pergi pump on the go. Boleh try satu², boleh ikut bajet & kesesuaian

Sye beli yg ni juga dekat shopee tapi x thu lgi ok ke tak, tgok review bnyak positif

2y ago

Haa kan.. baca review kt shopee mcm okey je.. tu yg rasa nk beli. Murah pun murah.

Sy da pakai da.. insya Allah sgt2 membantu. Mmg cepat suction dia.. 😊

2y ago

Cri yg real bubbee punya pun bagus jugak

VIP Member

Sy bli yg ni.. dgn momo house.. so far tgk feedback org pn smua ok

Sy pon guna.. Setakat ni ok je.. Murah n dpt free gift lgi