Breastpump penting tak?

Nak tanya, breastpump penting tak? Sebagai persediaan mana yg patut beli dulu? Manual punya or electric?

3 Balas

Bg sy penting utk elak bengkak susu. Sy masa anak first lambat pump mmg susu bengkak mcm tek kucing yang keras teramat tu. Lpstu terpaksa panggil bidan urut sakit dia seksa teramat sgt.. lps urut mmg susah terpancut2 bilaaa anak hisap mmg tk boleh stop. Sy terus pump. Xkisah elektrik pr manual. Ikt kemampuan.. jenis letak je dkt breast tu pon ok. Xtau apa nama 😂

ikut kemampuan sendiri puan, tapi untuk yg lebih senang dan mudah electric.

Electric, rechargeable & portable. Manual penat tgn pump nti