electric breastpump

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sy mommy yg bekerja. Tgh survey breastpump yg ok dan harga berpatutan untuk baby first. Nak tanya. Kat sini ada tak yang berpengalaman guna electric breastpump momo house ni? So far okey tak? Share good n bad breastpump ni. Tq so much.

electric breastpump
14 Balas

Sy pun dah masuk breastpump ni dlm list. Tengok murah + banyak feedback. Harapnya okay laa nanti. Kang beli mahal2, tak terpakai lagi menyesal pulak 😅

4y ago

Terima kasih banyak2. Semoga sis dipermudahkan segala urusan. Aaamiinnn3 yaa Allah. 💚❣💙💛