8th week pregnant and doctor suspect ada fibroid 2cm

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Doktor scan dan dapat detect saya ada fibroid dalam 2cm. Doktor refer saya untuk berjumpa dengan pakar HKL. Nurse dan doktor ada cakap, tenang dan jangan stres fikir pasal masalah ni sebab fibroid boleh membesar bila dalam keadaan serabut. Ada sesiapa rakan di sini yang mempunyai masalah seperti saya?

3 Balas

Kalau fibroid tak ggu kandungan doktor takkan buat apa2 tp kalau fibroid ggu kandungan doktor akan bwat operation fibroid tu tp kandungan selamat . Tak pn nnti bila cukup bulan kena czer

5y ago

Harap2 fibroid ni x mengganggu. Ini kandungan ke3 saya. Masa mengandung abg dan si kakak Alhamdulillah, takde masalah dan kandungan normal. Cuma yg ini. Haih