scan tak ada kantung

Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya baru tahu pregnant 4 week 19.09 tapi scan tak ada kantung . Dr syak kandungan luar rahim btw ini anak pertama soalannya ibu2 ada tak pengalaman mcm saya ?

17 Balas

ya sis...sy masa 7wk kantung dh nmpk..so dr.srh dtg lg masa 12wk..baru lah nmpk..tapi jgn buang air kecil dulu kalau nk scan

awal n kcik lg https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

4w xnpk lg sis...tngu kndungan 7 @8w p scan balik...inshallah ad

4weeks mmang masih awal lg.. tunggu 8weeks - 12weeks

4week awal sgt tu sis,cuba scam msa 8minggu keatas.

4w rasa masih awal sangat.

sy 6w baru nmpk kantung