Kantung bayi

Salam sejahtera. Nak tanya, ada tak mama yang scan pada usia 12wk tapi masih tak nampak kantung?

13 Balas

saya scan 5mgu 6hr... doct kata kosong... sbb saya g kk mnx ubat kuatkan rahim... tp bile scan x nmpak ape2.... docr suh scan lagi 2 mgu... doakan saya diberi rezeki anak yg last ni.... sbb lepasni memang kene ikat dah ... kndungan sblm ni ektopik... risau berulang je.... mudah2an kita semua dipermudahkan ...

period awak jenis teratur tak? sepatot nya kalau 12w dah nampak janin dh heartbeat. awak scan dkt mana tu? ada doctor buat tvs scan x? cuba dptkan 2nd & 3rd option klinik lain

Hi, anak saya dulu 12w da sepak2 masa scan 😆 8w nmpk mcm kacang.. 12w da complete smua.. Alhamdulillah.. moge dimudahkn urusan awak & kandungan sehat2 je.. kuat ya mommy 🫶🏻

Mcm saya dulu dr advise dtg 8weeks, Mmg betul nampak kantung and janin. Tapi ade je yang lambat nampak. Ape Ape pon tanya dr yang consult awak.kot ade alternatif lain

Supposedly 6weeks dah nampak kantung, 8-9weeks above dah ada janin. Cuba tanya pendapat pakar o&g dear

selalunya 12w tu dh nmpk kantung..kdg cuma x nmpk heartbeat je...awk dh try scan klinik lain x..

Period regular? Bila first dpt upt positive? Saya period irregular 7w dah nmpak kantung.

12w bukan setakat kantung ptt dh nmpk baby joget2 dh dlm tu. betul ke 12mgg?

Saya 12 weeks da nmpak seketul baby ,, jntung ,, n baby begerak2 menedang

saya baru semalam scan 4w3d dah nampak kantung..