Pencerahan dari mommies.

Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies. Saya pregnant 18 weeks, saya nak tanya pernah tak mommies terase ngilu atau pedih dekat pusat dan bahagian pusat? Mohon penjelasan yea sebab ape.

1 Balas

Sy xsure sbb apa. Tp sy pn awal2 mcm tu. Siap pakej sengugut bila akhir bln. Tp alhamdulillah baby okay. Skrg sy da 32 weeks. Nnt masa apptmnt doc, inform doc yg sis sakit tu. Kena tny pd yg pakar, risau jgk kan.