Pengalaman Bersalin di Hospital Taiping @ Ipoh

Salam mommies, nak tanya ada tak mommies yang bersalin di hospital gov taiping? Okey tak staff n ward dia semua? Saya dilema nak bersalin dekat taiping atau ipoh.. mohon pencerahan huhu ##ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

4 Balas

Anak 1st saya bersalin hsptl taiping. Tahun 2020, Masa tu kat bangunan lama lagi. Okay je alhamdulillah semuanya okay. Skrg tgh menunggu hari bersalin no 2. Saya pilih taiping jugak. Skrg dh pindah bangunan baru , inshaa Allah lagi okay kot hehe

saya bersalin bulan 10 tahun lepas, alhamdulillah doktor/misi semua okay. lagipun da pindah ke bangunan baru, so lagi okay kot semua.

11mo ago

Wahh doktor/misi okey yee.. tu la da pindah bangunan baruu mesti okey dah skang ni

Hospital taiping sy pernah masuk wad 3. crowded gak la. Hospital ipoh selesa lg

11mo ago

Adoi crowded ye.. tu la ada kawan kasitau pack sikit tepeng.. tq awak informm

mna yg dekat, taiping dh baru dh skrng.suami boleh teman

11mo ago

Sama jarak dia awak, ipoh 1 jam taiping pun 1 jam huhu.. tu saya duk fikir mana nak bersalin