mengandung tp batuk

salam mommy, nak tanya kalau mengandung boleh minum ubat batuk tak ye? 18 weeks mcm tu skrngni.. batuk sampai sakit perut kadang2. mohon penjelasan #1stmom

2 Balas

takleh sebarangan makan. kalau nk beli pon pergi pharmacy beli yg selamat utk pregnant. tpi sebaiknya g klinik. sy takut nk mkan ubat batuk, so sy amalkan minum air asam jawa. alhamdulillah okay. cuma take time sikit la nak elok.

1y ago

okie sis nnt saya try minum air asam jawa tu.. tqqq sis

Mengandung x boleh mkn sebarang ubat.. even ubat batuk ke selsema… kne mintak nasihat doc dlu….tkut dos dia berbeza

1y ago

okay siss tqq 😊