Eczema

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Baby sy da 8 bulan baru detect ada eczema.. Sesiapa yg ada pengalaman dgn baby eczema boleh share ape yg anda lakukan untuk rawat eczema supaya x makin banyak.. Apa produk mandian dan moisturiser yg sesuai utk baby eczema?

Eczema
13 Balas

Saya anak detect ada ekzema masa umur 2 minggu.. Pelbagai produk sy guna.last2 sy berhenti guna apa2 produk dalam seminggu hanya mandi kn anak dgn air tanpa sabun..Dan sapukn anak krim Vanicream Moisturizing skin cream. Selepas seminggu sy mandikan anak Aqua Dermis dan shampoo Cetaphil sampai la sekarang.Vanicream tu sy cuma guna selama dua bulan sebb akhirnya anak sy serasi dengan krim yg hospital bagi Aqueous cream.sorry panjang sgt ayat.hehehe

4y ago

Hi sis aqueous cream tu ble dapatkan di hospital kerajaan.