Baby with Eczema

Hello ibu2 semua. Baby sy ada eczema. Boleh sy tahu anak ibu2 ada x yg dpt eczema? Dan mcm mana cara nk rawat ya? #firstbaby #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

jangan sesekali beli cream yg ada steroid. nanti side effects kat baby teruk. jangan mandi air suam lama². better air biasa je. sbb air panas/suam akan buat kulit lebih kering. cari cream ceramide. saya pakai cream ceramide brand Haus. family saya hampir semua ada eczema.

boleh try set bumbum telon dekat utk baby www.wasap.my/60129876070/bumbum