Mengandung di usia 40an

Assalamualaikum dan hai semua..saja nak tanya ada ke yg mcm saya dah berusia 40an ke atas dan sedang mengandung?saya 41 dan sedang mengandung anak kedua...anda?

4 Balas

Samalah... dugaan alahan yg tak pernah alami sebelum nie.. muntah.. pening kepala.. sampai x larat bangun.. tapi kuatkn semangat sebab nak keje.. nak uruskan anak2

Saya.. usia 41 thn... pregnant 5 minggu 2 hari.. anak yg ke 4.. doa2 kali nie boy la.. coz 3 di atas girl2.. Aamin.. pregnant sbelum nie anemia..

Sama sy d usia 41..bnyak dugaan mengandung..x larat tahap gaban..36 week..amk ke 6

Tahniah puan. Semoga dipermudahkan segala urusan..