Saya lewat period da 3 hari, tapi saya xcheck upt lagi.. tapi saya ada alami sakit bahagian rahim

Assalamualaikum dan hai, saya lewat period 3hari,tapi saya xcheck upt lagi..saya takut saya kecewa, tapi masalah skrg ada ada rasa sakit bahagian rahim sampai ke pinggang, sakit tu akan terasa bila buang air kecil..ada kah itu petanda yg saya pregnent.. haid saya kejap ikut tarikh kejap tak, saya ambil contoh 5bulan period saya teratur bulan ke 6 da bertukar tarikh, bulan ke 7 ikut tarikh yg bulan ke 6 tu.. adakah itu normal

1 Balas

Tunggu lewat 7 hari baru check. Lepas 7 hari lewat, line akan nampak jelas kalau positif.