Cuma bertanya

Hai assalamualaikum... Hi... Nak tnya, time pregnant blh buat hubungan bersama dgn husband ke? Saya pregnant 6weeks..tq all 😁#seriusnanya #firstbaby

4 Balas

Boleh je sis. Awal kehamilan jgn terlampau kasar. Sepanjang tempoh hamil blh bersama. Time hujung2 nt sgt baik jika kerap kan bersama 😁

boleh..cuma 6 weeks masih fragile..so jgn terlalu kasar..plus anak pertama...

3y ago

Ok.. Tenkiu

jika tiada pendarahan insyaAllah boleh #13Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

Waalaikumussalam, boleh sis. #TAPsupermoms