Asma

Assalamualaikum dan hai ibu-ibu. Ada tak ibu-ibu dekat sini yang asma dan menggunakan inhaler semasa hamil? Ada kesan kepada bayi tak kalau kita guna inhaler? 38 minggu 6 hari.

2 Balas

Sy pesakit asma..skrg tgah hamil 9 minggu...xda masalah pakai inhaler..xda effect apa² pown kat bby..malah doc pulark syorkan kena pakai..

4y ago

Oo..yeker...sebab sejak hamil tak pernah kena attack lagi, dah 39 minggu ni tiba2 pulak kena attack, risau dengan baby. Terima kasih ya untuk maklum balas. 😊