Ibu mengandung boleh guna inhaler vikcs tak?

Ibu mengandung boleh guna inhaler vikcs tak? Saya tengah selesema sangat nie

3 Balas

sy pernah tanya doctor masa awal hamil. sebab sy jenis tak boleh bau rokok & sy duduk rumah mertua adik ipar suka merokok dekat bilik sebelah. jadinya sy ambil inhaler tapi brand eagle & sy tanya doctor, doctor tengok kandungan & dia kata boleh je bau sebab kandungan dlm tu tak merbahaya, cuma sy bau tak kerap juga lah. walaupun doctor kasi.

tak pasti. tapi sy hidu minyak baby yuyi atau telon je