Sakit Di Bahagian Ari²

Assalamualaikum, boleh tak ibu2 kat sini share sama ada pernah tak sakit di bahagian ari² ye? Sakit sangat sampaikan bila nak melangkah pun terasa berat dan sakit. Dari duduk nak bangun sakit, dari baring nak bangun duduk lagi sakit. Kandungan saya skrg 35 minggu lebih, adakah ia normal atau perlu jumpa doktor?

1 Balas

Waalaikumussalam wbt. . saya pernah sakit macam tu masa preggy anak 1st... memang sakit sangat2... nak tidur nak pusing2 pon sakit... mungkin sebab baby dah besar dia tekan ke baeah... mungkin juha baby dah nak masuk laluan...